keskiviikko 6. joulukuuta 2017

6.12.2017 The Best Of Me.

Pääosissa: Michelle Monaghan ja James Marsden.

Elokuva kertoo: Dawson ja Amanda tutustuivat toisiinsa lukiossa. Rakkaus roihusi, mutta ympäröivä maailma halusi muuta. Suhteesta ei tullut sitä, mitä olisi voinut... Pari kohtaa uudelleen 20 vuotta myöhemmin lapsuudenaikaisessa kaupungissaan. Muistot kohoavat mieleen, eikä rakkaus ole koskaan unohtunut. Mutta heidät kerran erottaneet voimat ovat edelleen olemassa, vieläpä vaarallisempina kuin koskaan. Säilyykö ensirakkaus ikuisesti? Ja saako rakkaus vielä yhden mahdollisuuden?

Ilmestynyt:2014

Genre: Draama.

Arvostelu: The Best Of ME oli aivan ihastuttava elokuva kuten kaikki Nicholas Sparksin romaaneihin perustuvat elokuvat jotka olen nähnyt. kuten Safe Haven ja The Notebook-Rakkauden sivut.  
Et ikinä unohda ensirakkautta. on tässä elokuvassa osuva lause kuten elokuvan päälikanteeno n kirjoitettu. ei hän sitä ikinä unohda. Elokuvan luonto oli kaunis malaismaisema joka teki elokuvan katsomisesta vieäkin  ihanempaa. elokuvan lopussa oli tirautettava kyyneliä vaikka elokuva ei loppunutkaan toivomallani tavalla mutta ihan silti. 
Elokuvasta huomasi miten elämä vetää eri suuntiin vaikka kuinka rakkaus olisi voimakasta. Sekään ei aina riitä pitämään toisian yhdessä. 
Parin jälleen näkemin oli koskettavaa ja muistolista katsottavaa miten erilleen kasvaneet ihmiseet löytävät vanhan minänsä ja haaveensa toisistaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti