torstai 20. lokakuuta 2016

20.10.2016 Backcountry

Pää osissa: Missy Peregrym & Jeff Roop.

Elokuva kertoo: Nuori kaupunkilaispariskunta lähtee patikoimaan vaikeakulkuiselle Blackfoot-polulle Kanadan kansallispuistoon aikeissa viettää nautinnollinen eräretki patikoiden ja soudellen. Alex (Jeff Roop) on kokenut samoilija, kun taas yritysjuristi Jenn (Missy Peregrym) ei aivan tunne oloaan kotoisaksi karussa luonnossa. Romanttinen telttaretki muuttuu kuitenkin pian selviytymiskamppailuksi, sillä mitä pidemmälle maastossa he kulkevat, sitä kauemmas he eksyvät. Alex ja Jenn ovat pian täysin hukassa ja villin maaston armoilla. Samalla he kulkeutuvat yhä lähemmäksi pelätyn mustakarhun asuinaluetta…
Tositapahtumiin perustuva Backcountry on hermoja riipivä trilleri kanadalaispariskunnan kohtalokkaasta eräreissusta.

Ilmestynyt: 2014

Genre: Jännitys

Arvostelu: Todella sykettä nostatava tositapahtumiin perustuva elokuva. Jännitävä selviytymis tarina. Ihminen vs Mustakarhu mhh kumpikohan mahtaa lopusa voitaa? Selviääkö ihmiset hengissä?
Eipä tietenkään naisen mies kuolee ja nainen on ainoa joka selviää sioiltaan olevan jalankanssa jonka hän pistää kahden kepin avulla paikoileen  ja kädessä syvät karhun raapasu haavat mutta suuresta kivusta huolimatta nainen sinnikkäästi jatkaa matkaansa kohti pelastusta.  
Elokuvassa oli ihenoa miten kaikki pienet seikat oli otettu huomioon kuten liian suuresa nälässä näkö alkaa petämään, voimat alkavat lopumaan ja veren huka siihen vielää päälle joka teke elokuvan katsomisesta koukutaaa. Naisen selviytymistä vilisä luonossa. 
mutta kaikesta huolimatta nainen lopulta selviytyy ihmisten lähelle ja saa todenäkösesti apua ja selviytyy vaikei sitä elokuvan lopussa näytetäkään. 

                        Kuvahaun tulos haulle backcountry elokuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti